Sült csirkemell sajttal, fahéjas párolt alma, krumplipüré

Sült csirkemell sajttal:

-csirkemell
-fehérbors
-só
-füstölt sajt

Csirkemellet felszeleteled csíkokra, majd fűszerezed a fehérborssal és sóval. Ezután 2 lehetőség van. Vagy elősütöd a húsokat majd ha kész rádobod a sajtot majd be a sütőbe és sütöd, míg a sajt meg nem pirul picit. Vagy egyből be a sütőbe a hús és készre sütöd, és csak ezután dobod rá a sajtot egyből, hogy még magától szépen ráolvadjon.

Fahéjas párolt alma:

-alma
-őrölt fahéj

Az almát meghámozzuk, majd felszeleteljük és megszabadulunk a csutkájától. Puhára pároljuk. Amint elkészült leöntjük az őrölt fahéjjal.

Krumplipüré:

-krumpli
-tej
-só

Meghámozzuk a krumplit, kockákra szeljük, majd megfőzzük. Szétpasszírozzuk és ízlés szerinti sóval és annyi tejjel keverjük el, amennyi a megfelelő állaghoz szükséges.

Italként teát ajánlok hozzá, mert a sajt elég nehezen emészthető.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s