Tervek a következő hónapokra

A hétvégén részt veszek az első rendezésű Betyár Triatlonon, amin a héten történő átmozgatások fényében nem lesz olyan rossz. De ez majd a szombati mocorgás után fog kiderülni. Tervben egy kőkemény olimpiai táv van, ami után majd úgy kell fölkaparni a földről.

Egy hétre rá, szeptember 4-én, kimegyek a Nike Félmaratonra, mert több futóm is itt debütál. Ha már ott leszek, lehet hogy lefutom emlékezetből, de ez legkorábban előtte való nap dől el.

Közben elkezdem a felkészülést a fekvenyomó versenyre, ahol október elsején fogok debütálni, majd pár héttel rá lehetséges egy pump & run verseny kipróbálása is.

Október másodikán egy maratont fogok teljesíteni, remélhetőleg PB-vel, de az előző napi fekve nyomó verseny átírhatja az egész forgató könyvet. Bízom benne, hogy nem teszi 😉

És amint készen lesz az órarendem keresek egy úszó klubot, akikkel reggelente tudok edzeni. Abban bízom, hogy a közös edzések kicsit megindítanak az úszás terén és nem lesz vele jövőre gondom.

Elég soknak tűnik ez a tervezet, és az is! Viszont szerintem sikerülni fog összeegyeztetni őket, és kibírom ezt a 1-1,5 hónapot.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s