Álom

Ma egy igazán érdekes álmom volt.
Triatlon versenyen voltam. Vmi rövidtávún, mert nem öltöztem át T1-ben. Verseny előtt ráadásul oda kellett adni a bringákat a rendezőknek, hogy ők vigyék el a depóba. Miután befejeztük az úszást, ami egy fedett medencében volt. Magamhoz képest roppant jó idővel végeztem, mert élbollyal jöttem ki.  Az úszás utáni kicsit bódult állapotomban csak a rendezők irányítására figyeltem. Egy szobába irányítottak, hogy ott várnak a bringák. Várt is. Darabokban. Szét volt szedve az összes és zacskóba összegyűjtve az összes bringáról az alkatrészek. Fékek külön, váltók külön stb. Láttam mindenkinek az arcán a meglepődést és a dühöt. Egyik sráccal összenéztem, néhány másodpercig néztünk egymás szemébe, majd sietve nekiálltunk összeszedni az alkatrészeinket és összerakni a bicót.
És itt felébredtem.

Azt kell tudni rólam, hogy nem izgultok sem verseny előtt, sem közben. Viszont ez az álom azt sugallja, hogy tudatalatt, azért mégis van vmi félelem, szorongás.

Reklámok

1 thought on “Álom

  1. Semmi okod az aggodalomra. Ilyet már én is álmodtam, nem pont így, de ez volt a lényege. Volt, hogy több lépcsőben keleltt megoldani a problémát, pl elmenni alkatrészért egy raktárba ,D
    Szóval szerintem ez természetes.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s